""

Eşref Albay, yıllar sonra dostları ile bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 08:50

Eşref Albay, yıllar sonra dostları ile bir araya geldi

Yozgat’ta 2002 -2007 yılları arasında Askerlik Şubesi Başkanı olarak görev yaptığı dönemde vatandaşların sevgi ve saygısını kazanan Albay Eşref Yılmaz, burada emekli olduktan yaklaşık 11 yıl sonra Yozgat’a gelerek ziyaretlerde bulundu.

Eşref Albay, yıllar sonra dostları ile bir araya geldi
Son Güncelleme :

19 Şubat 2018 - 7:00

Memleketi Aydın’da emeklilik hayatını sürdüren Albay Eşref Yılmaz, yıllar sonra görev yaptığı Yozgat’a gelerek, dostları ile hasret giderdi, çeşitli mekanları ziyaret etti, sohbetlerde bulundu.
Yozgat’ta 2002 ile 2007 yılları arasında Askerlik Şube Başkanı olarak görev yaptığı dönemde görev aşkı herkes tarafından takdirle karşılanan, kişiliği ve duruşuyla Yozgatlıların kalbinde ve gönlünde ayrı bir yeri olan Albay Eşref Yılmaz, eşi Fadime Yılmaz ile Yozgat’a gelerek dostları ve sevdikleri ile hasret giderdi. Yozgat’ta Müteahhitlik yapan Kubilay Yiğiter’i de bürosunda ziyaret eden Albay Yılmaz, eski günleri yaad ederek Yozgat Şehitliğinin yapılmasında önemli katkısı olan Yiğiter’e bir kez daha teşekkür etti.
Yozgat Şehitliği gibi önemli hizmetlerin yapılmasına öncülük eden Albay Yılmaz, Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak ile de uzun uzun sohbetler etti, geçmişte yaşadığı güzel anıları yeniden tazeledi.
Yıllar sonra Yozgat’ı gelmenin mutluluğunu bir kez daha yaşadığını anlatan Albay Yılmaz, “Yozgat’ta çok güzel günlerimiz geçti, güzel dostluklar edindim, burada unutamayacağım hatıralarım oldu. Yozgat halkı çok fedakardır, bizlere sahip çıktılar, kendimi evimde gibi hissettim” dedi. Yozgat’ın Milli ve manevi değerleri yüksek insanların yaşadığı bir kent olduğunu vurgulayan Albay Yılmaz, “Yozgat vatan savunmasında nüfusa oranla en çok şehit veren illerin başında geliyor. Bizimde görev sırasında burada Şehitlik yaptırarak, kalıcı bir hizmetimiz oldu. Bugün ziyaretime ilk Şehitlikten başladım. Şehitlerimize dualar ettim. Şuanda kahraman ordumuz, ülkemiz ve bölgemizin bekası için orada yuvalanmış hain PKK terör örgütü başta olmak üzere uzantılarına yönelik bir operasyon gerçekleştiriyor. İnşallah en kısa sürede o hainlerin kökünü kazıyarak ülkemize sağ sağlim döneceklerdir. Yüreklerimiz ve dualarımız onlarla beraberdir. Bu vesile aziz şehitlerimize, kederli ailelerimize ve ülkemize başsağlığı diliyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.