""

Farkındalık standı açıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 09:47

Farkındalık standı açıldı

Yozgat Şehir Hastanesi’nde Kadına Şiddete Karşı farkındalık oluşturmak amacıyla stant açıldı.

Farkındalık standı açıldı
Son Güncelleme :

27 Mart 2024 - 15:32

Yozgat Şehir Hastanesi’nde Kadına Şiddete Karşı farkındalık oluşturmak amacıyla stant açıldı.

Yozgat Şehir Hastanesi’nde Başhekim Uz.Dr. Mustafa Kozan, idare ekibi, eğitim birimi ve psikolog eşliğinde “Kadına Şiddete” karşı farkındalık oluşturulmak amacıyla açılan stantta broşür dağıtarak vatandaşlar bilgilendirdi.

Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan yaptığı açıklamada: “Yozgat Şehir Hastanesi olarak Kadına Şiddete hayır diyoruz. Bugün ilkini başlattığımız farkındalık çalışmamız her ay devam edecek, hastanemize gelen vatandaşları broşür ve afişlerle bilgilendirme yapacağız.”

Yozgat Şehir Hastanesininin Yozgat’ın en hareketli kapalı mekanı olduğunu söyleyen Başhekim Kozan : “Vatandaşlarımızı bilgilendirmemiz diğer günlerde de devam edecek. Konuyla ilgili bazı polikliniklerimize gelen vatandaşlar ayrıca “Kadına Şiddete Hayır” konulu bilgilendirme broşürlerimiz verilecek. Unutmamalıyız ki şiddet sadece fiziksel olmuyor. Psikolojik, cinsel ve ekonomik şiddet de bu kapsamda yer alıyor” şeklinde konuştu.

Hastane ilgili bir çok kişiye broşür ile bilgilendirme yapılırken konuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, Bakanlığın 183 nolu sosyal destek hattından 7 gün 24 saat bilgi alabiliyorlar. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.