""

Futsal Turnuvası sona erdi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 07:21

Futsal Turnuvası sona erdi

Milli Türk Talebe Birliği Yozgat Şubesi (MTTB) tarafından organize edilen, Bozok Üniversitesi fakülteler arası düzenlenen Futsal Turnuvası sona erdi.

Futsal Turnuvası sona erdi
Son Güncelleme :

12 Aralık 2017 - 7:00

12 takımın katıldığı turnuvanın final müsabakası Celal Atik Spor Salonunda Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ile Makine Mühendisliği Bölümü arasında oynandı.
Final müsabakasını Vali Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanı Kazım Arslan ve TRT’nin sevilen spor yorumcusu Erdoğan Arıkan’da izledi.
Müsabaka sonrası Vali Kemal Yurtnaç ve Belediye Başkanı Kazım Arslan tarafından turnuvada birinci olan Şehir ve Bölge Planlama Bölümü takımına ve ikinci olan Makine Mühendisliği Bölümü takımına kupa ve hediyeleri verildi.
GENÇLERİMİZİ
SPORLA
BULUŞTURACAĞIZ
Spor sayesinde gençleri sigaradan, alkolden, uyuşturucudan uzaklaştırmak istediklerini belirten Vali Kemal Yurtnaç, “Bu tür zararlı alışkanlıklar gençlerimizin hem sağlıklarını hem de performanslarını etkiliyor. Alkol, uyuşturucu ve sigara toplumumuzun geleceğini baltalayan en önemli tehditlerden. Gençlerimizi bunlara karşı uzak tutacağız.
İl Özel İdaresi olarak amatör sporu destekliyoruz. Yozgat Belediyesi destekliyor, Gençlik Spor Bakanlığı destekliyor. Bütün bu destekler gençlerimizi kötü yoldan, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve dünya çapında sporcuların alt yapısını desteklemek amacıyla yapılıyor” dedi.
Milli Türk Talebe Birliğinin böyle güzel bir organizasyon yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yurtçan, gençlerin sporla buluşması ve bu tür sportif faaliyetlerin ilimizde devam etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.