""

Gençlerden Gazetemize ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:44

Gençlerden Gazetemize ziyaret

Ak Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri Gazetemizi ziyaret etti.

Gençlerden Gazetemize ziyaret
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2021 - 17:06

Ak Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri Gazetemizi ziyaret etti.
Gazetemiz Sahibi Bekir Çaylak ile bir süre sohbet eden Başkan Yaşar Taşdemir Gençlik kolları olarak Yozgat’ta aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Başkan Taşdemir, “Gençlik kolları olarak Yozgat’ta aktif şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, girilmedik kapı bırakmıyoruz. Partimizde şahıslar değil davamız önemlidir. Bizde gençlik kolları olarak üzerimize düşen vazifemizi fazlasıyla yapıyoruz. Gençlerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Sadece bugün için değil her zaman insanımıza hizmet edeceğiz” dedi.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak ise Ak Parti Gençlik Kollarına yeni seçilen Yaşar Taşdemir ve yönetimine başarılar diledi. (Alpaslan Demir)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.