""

Gıda ve su sektöründe çalışanlara hijyen eğitimi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 13:59

Gıda ve su sektöründe çalışanlara hijyen eğitimi

Akdağmadeni Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Gıda ve Su sektöründe çalışanlarına için Hijyen Eğitimi verildi.

Gıda ve su sektöründe çalışanlara hijyen eğitimi
Son Güncelleme :

14 Şubat 2018 - 9:35

İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli personeller Dr. Hakan Varol ve Ebe Birgül Koçak tarafından ilçe Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda verilen eğitimde, söz konusu sektörlerde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verildi.
Dr. Varol yaptığı açıklamada insan sağlığı açısından büyük önem arz eden gıda ve su sektörü konusunda çalışanların daha dikkatli davranması gerektiğini belirterek, aslında tüm bireylerin hijyene dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.
Varol, “Hijyen eğitimi, gıda ve su sektöründe gıda üretim perakende iş yerleri, gıda ile temas eden madde ve malzeme üreten işyerleri, insani tüketim amaçlı sular ile doğal mineralli suları üreten iş yerlerinde çalışanlara yönelik eğitimdir. Sağlıklı bir iş yeri ortamı hepimizin sağlığı için önemlidir “ dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.