""

Güvenlik kurulu toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:25

Güvenlik kurulu toplantısı yapıldı

Sorgun Kaymakamlığı başkanlığında güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Güvenlik kurulu  toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

29 Eylül 2017 - 7:00

Sorgun Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz ve diğer STK temsilcileri katıldı.
Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar toplantıda yaptığı konuşmada “İçerisinde yaşadığımız bu toplumun güvenliğini sağlamak her ne kadarda kolluk kuvvetlerinin görevi olsa da, toplumla işbirliği içerisinde yapılan çalışmaların daha verimli olduğu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Şuanda ilçemizde 1 tane özel 1 tane de belediye olmak kaydı ile 2 tane hayvan barınağı bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın güvenliğini tehdit eden bu başıboş hayvanlar ile ilgili belediyemiz gerekli çalışmaları yürütmektedir. Özellikle Cumhuriyet Caddesi ve E-88 Karayolu üzerine düzensiz araçlarını park edenler trafiği tehlikeye soktuğu gibi vatandaşlarımızın güvenliğini tehdit etmektedir. Bununla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından oluşturulan motosikletli güvenlik güçlerimiz tarafından bu bölgelerde gerekli önlemleri almaya başladık. Güvenlik konusunda vatandaşlarımıza da çok büyük görevler düşüyor. Yolda, mahallede veya çarşıda güvenliğini tehdit edecek herhangi gibi bir durum gördüğünüzde lütfen 155 arayarak ihbarda bulunun” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.