""

İçme: Bütün üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:03

İçme: Bütün üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz

Yozgat Terziler Odası Başkan Adayı Abdurrahman İçme, 7 Şubat Çarşamba günü yapılacak Olağan Genel Kurula tüm üyeleri davet ederek oylarını kullanmalarını istedi.

İçme: Bütün üyelerimizi oy  kullanmaya davet ediyoruz
Son Güncelleme :

02 Şubat 2018 - 7:00

Yozgat’ta uzun yıllar konfeksiyon üzerine faaliyetini sürdüren Abdurrahman İçme, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “7 gün 24 saat esasına göre çalışan bir yönetim için Terziler Odası Başkanlığına talib oldum. Odamıza bağlı tüm esnaflarımızın temsilcisi olacağız. Sadece terzilerin değil bize bağlı tüm esnaflarımızın yanında olacağız. 7 Şubat 2018 tarihinde Genel Kurulumuzda yapılacak olan seçimimize tüm üyelerimizi Terziler Odası’nın geleceği için memleketimiz için oylarını kullanmaya davet ediyoruz. Yıllardır alışıla gelmiş düzenden, yenilikçi, daha aktif ayrıştırıcı değil birleştirici olmak ve üyelerin haklarını arayan bir yönetim anlayışı ile yola çıkıyoruz. Pasif bir oda yönetimini geride bırakıyoruz. 7 gün 24 saat ulaşılabilir bir başkan ve yönetim olacağız. Esnafımızın her türlü sorun ve görüşlerinin takipçisi olacağız. Üyelerimizin bu güne kadar almış oldukları hizmeti ileriye taşıyacağız. Sadece ve başkanlık ve yönetim için değil, Yozgat halkı ve üyelerimize hizmet için adayız.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.