""

İl Başkanı Özışık oldu « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 23:14

İl Başkanı Özışık oldu

İYİ Parti’nin Yozgat İl Başkanı Metin Özışık oldu. Bir süre önce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinden istifa eden Özışık, Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti’de görev almak istediğini açıklamıştı. Özışık, Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanı olarak atandı.

İl Başkanı Özışık oldu
Son Güncelleme :

13 Kasım 2017 - 7:00

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Yozgat İl Başkanlığına Metin Özışık’ın atandığını duyurdu.
YAPAMADIĞIM PROJERİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUM
İYİ Parti İl Başkanı Metin Özışık, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iken, gerçekleştiremediği projelerini gerçekleştirmek için siyasete girdiğini söyledi.
Özışık, “8 yılda sahip olduğum ama uygulamada engellendiğim tüm bilgi proje ve birikimimle hemşerilerimin hizmetinde olacağım. Güzel ülkeme ve ekonomik çaresizlik yüzünden sürekli göç veren aziz Yozgat’ıma borcum vardır. Söz konusu vatansa, söz konusu Yozgat’sa gerisi teferruattır” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.