""

ilçe istişare toplantıları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 02:13

ilçe istişare toplantıları devam ediyor

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ilçelerde aylık istişare toplantılarına devam ediyor.

ilçe istişare toplantıları devam ediyor
Son Güncelleme :

26 Aralık 2017 - 7:00

Ülkü Ocakları İl Başkanlığının Aralık ayı istişare toplantısı Boğazlıyan ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim ve sosyal faaliyetler hakkında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.
Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, yaptığı açıklamada, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ilçe istişare toplantısını Boğazlıyan İlçesinde Yerköy, Şefaatli, Sarıkaya, Akdağmadeni ve Sorgun İlçe Ocak başkanlarının katılımı ile gerçekleştirdiklerini söyledi.
Başkan Küçükduman, “Toplantımızda teşkilatlarımızın faaliyetlerini değerlendiriyoruz. Bugüne kadar yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz.
Ülkü Ocakları olarak her zaman düzenlediğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle gençlerimize ve vatandaşlarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda eğitim programları düzenliyoruz.
Ayrıca sosyal etkinliklerle de gençlerimizi buluşturuyor, birlik beraberlik adına farklı programlar düzenliyoruz.
Bu vesile ile bütün ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyor, yeni yılda da aynı azim ve kararlılıkla başarılı çalışmalar diliyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.