""

İlçenin sorunları konuşuldu « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 08:05

İlçenin sorunları konuşuldu

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Üzeyir Arslan, İlçe Kaymakamı Mustafa Altınpınar ile Sorgun’un sorun ve beklentilerini konuştu.

İlçenin sorunları konuşuldu
Son Güncelleme :

09 Ocak 2018 - 7:00

Oldukça verimli geçen ilçe sorunlarının görüşüldüğü programda Kaymakam Altınpınar, çalışmaların vatandaşa yansıması gerektiğini ifade etti. Altınpınar, “ Çünkü kamu hizmetlerinin hedefi vatandaş memnuniyetidir. Biz kendimizi brifinglerde ne kadar başarılı gösterirsek gösterelim bu sokağa yansımıyor ise anlamlı olamaz. O nedenle hizmet ettiğimiz insanların ne düşündüğü önemlidir ve genelde yanılmazlar. İstatistik verilerle halkın görüşü genellikle uyuşmaz. Bu durumda elbette halkın görüşünü esas almak zorundayız.
Sorgunda göreve başladıktan sonra hastaneyi denetlemeye gitmiştim. O zaman eski binasında hizmet vermekteydi. Polikliniklerde sıra bekleyen insanlara selam verdim kendimi tanıttım ve hatırlarını sorduktan sonra bir şikâyetlerinin olup olmadığını sordum. Kimi sargı bezleriyle kimi ise sonda ya da serumlarla bekliyordu. Yaşlı ve hasta insanlar kendi durumlarını bakmadan ayağa kalkıp bana dua etmeye başladılar. İşte benim motivasyon kaynağım budur.
Kaymakam Altınpınar, ilçenin en büyük sorunun ne olduğu sorusu üzerine; “Şu anda en büyük sorunumuz içme suyu sorunu. Son günlerde bu konuyu kökünden çözmek üzere bir yola girdik ve beklenenden önce bir daha uzun yıllar sorun yaşanmamak üzere çözülecektir.
Başıboş gezen sokak hayvanlarını koruma altına alınması ve içinde yaşadığı topluma diğer insanların hak ve hukukuna saygı duymayan sürücüler ve madde bağımlılığı gibi sorunlarımız da var.”diye yanıtladı.
Kaymakam Altınpınar, ilçenin tarım ve hayvancılığın yanı sıra jeotermal kaynakları bakımından büyük zenginliğe sahip termal potansiyelin turizme kazandırılmasının önemine de değindi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.