""

İŞ Kur, girişimcilik belgesi konusunda ilçelerde çalışma başlattı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 08:11

İŞ Kur, girişimcilik belgesi konusunda ilçelerde çalışma başlattı

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, ilçelerde girişimcilik belgesi konusunda sahaya inerek çalışma başlattı.

İŞ Kur, girişimcilik belgesi  konusunda ilçelerde çalışma başlattı
Son Güncelleme :

17 Şubat 2018 - 7:00

İş Kur İl Müdürü Taner Yıldız, girişimcilik belgesi almak isteyen tüm vatandaşların talebini karşılamak Girişimcilik Eğitim Programının açılması için kurumlara işbirliği teklifinde bulundu.
Yıldız, yaptığı açıklamada, ilçelerde Girişimcilik belgesini almak isteyip alamayan bütün vatandaşlar için, işbirliği yapılacak kurumlardan gelen olumlu görüşler çerçevesinde programlar açılacağını söyledi.
Yıldız, “ İş Kur’un engelli ve eski hükümlü kişilere verdiği hibe destekleri göz önünde bulundurularak işbirliği çağrısı sonunda açılacak bütün Girişimcilik Eğitim Programlarında engelli ve eski hükümlü kişilere kursa katılımda öncelik verecektir. İş Kur bu anlamda İş fikri olup ta belge engeline takılan bütün engelli ve Eski hükümlü vatandaşlarımız başta olmak üzere bütün vatandaşlarımızın, İl Müdürlüğü olarak bu engelini ortadan kaldıracağız. Bu kapsamda bütün ilçelerimizde vatandaşların talepleri doğrultusunda kurs ve programların açılması için ziyaretlerimiz ve işbirliği çabalarımız devam edecektir. Kurs ve programların başvuru tarihlerini öğrenmek isteyenler İl Müdürlüğümüze başvuru yaparak yada web sitemizden (www.iskur.gov.tr) öğrenebilirler.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.