""

İstanbul Yozgatlılar Federasyonundan Mehmetçiğe destek kampanyası « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 07:45

İstanbul Yozgatlılar Federasyonundan Mehmetçiğe destek kampanyası

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin operasyonunda görev yapan Mehmetçiklere destek olmak amacıyla “Mehmetçik Vakfına” SMS’lerle 10 Lira bağış kampanyası başlattı.

İstanbul Yozgatlılar Federasyonundan  Mehmetçiğe destek kampanyası
Son Güncelleme :

14 Şubat 2018 - 9:37

Federasyon Başkanı Ahmet Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapan askerlerin her türlü övgüyü ve sevgiyi hak ettiğini söyledi.
Başkan Yılmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nün daha anlamlaştırılması için en büyük sevgiyi hak eden Mehmetçiklere yönelik bu anlamlı günde cep telefonlarından gönderecekleri SMS’le 10 TL bağışta bulunarak kampanyaya destek olmaları yönünde çağrıda bulundu.
İstanbul Yozgatlılar Federasyonu, sosyal paylaşım platformlarında başlattığı kampanyayla bu sene ki sevgiler gününde herkesi Mehmetçik Vakfına bağış yapmaya davet etti.
Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kaan Pınarcıoğlu’da yaptığı açıklamada, vatandaşları kampanya destek olmaya davet etti. Pınarcıoğlu, “ Her yıl farklı farklı organizasyonlarla kutlanan sevgililer gününü bu yıl daha anlamlı ve faydalı bir yöne taşımaya çalıştık. Askerlik, kahramanlık, şehitlik ve gazilik denildiğinde akla ilk gelen memleket olmanın hatta herkesin bildiği Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de deyimiyle, ünlü süvarilerin harp meydanlarında kahramanca dövüşen Türk yiğitlerinin harman olduğu yer Bozok Yaylasının çocukları olarak böyle bir günü vatan aşkıyla kavrulan Mehmetçiklerimize armağan etmek istedik. Sevgililer gününü, vatanı en büyük aşkları bilip milletinin refahı için cephede geçiren kahramanlara ufak bir jestle herkesi Mehmetçik Vakfına bağışa davet ediyoruz.” dedi. Bağış yapmanın herkese bir dokunuş uzaklığında olduğunu belirten Pınarcıoğlu;” Bu 14 Şubat Farklı olsun, vatan koksun, sevdamızın adı Mehmetçik olsun. Herkes cep telefonuyla Mehmetçik yazıp 2582’ ye mesaj atsın. Her mesaj 10 Lira bağış demek, bizim sevgimiz mesajlara sığmaz diyenleri ise bankalarda bulunan Mehmetçik Vakfı hesaplarına para yatırmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.