""

Kaymakam Şengök’ten Şehitliğe ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:35

Kaymakam Şengök’ten Şehitliğe ziyaret

Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, beraberinde bazı daire müdürleri ile birlikte 15 Temmuz FETÖ Darbe girişiminde vatan uğruna canlarını feda eden şehitler ve tüm şehitler için İlçe Şehitliğini ziyaret ederek dua okudu. Kaymakam Şengök ve daire müdürleri, şehitlik ziyaretinin ardından 15 Temmuz gazilerini ziyaret etti.

Kaymakam Şengök’ten Şehitliğe ziyaret
Son Güncelleme :

13 Temmuz 2017 - 7:00

Kaymakam Nevzat Şengök, 15 Temmuz FETÖ Darbe girişiminin ülke ve dünya tarihine kara bir leke olarak geçtiğini ve hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi. Şengök, “Ülkemiz geçen yıl 15 Temmuz gecesi büyük bir felaketin eşiğinden döndü. Milletimiz canları pahasına demokrasiye sahip çıkarak hainlerin, fırsatçıların emellerine ulaşmasına engel oldu. Bizde daire müdürlerimizle bu anlamlı günlerde şehitliğimizi ziyaret ederek dualar ettik ve 15 Temmuz Darbe girişiminde vatanını korumak için kendisini tanklara sper eden ve yaralanan gazilerimizi de ziyaret ettik. Kahraman şehtilerimizin ve gazilerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Bu vesile ile bir kez daha şehtilerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.