""

Köyde görev yapan öğretmenlere pozitif ayrımcılık « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 01:43

Köyde görev yapan öğretmenlere pozitif ayrımcılık

Öğretmenler Günü münasebetiyle Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve eşi Dilek Yurtnaç ev sahipliğinde köy okullarında görev yapan öğretmenlere akşam yemeği verildi.

Köyde görev yapan öğretmenlere pozitif ayrımcılık
Son Güncelleme :

27 Kasım 2017 - 7:00

Öğretmenler tarafından oluşturulan müzik korosu eşliğinde Turizm Otelcilik Lisesinde verilen akşam yemeğine her ilçeden kura ile belirlenen 3 öğretmen ve eşleri katıldı.
Oldukça samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen akşam yemeğinde konuşan Vali Yurtnaç, öğretmenler ile alakalı duygu ve düşüncelerini dile getirerek, geçen yıl başlattıkları eğitimde kaliteyi artırma çalışmalarını takip edeceklerini, yapılan bu çalışmalar ile Yozgat’ta eğitimde kalite seviyesinin artırılacağını söyledi.
Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Vali Yurtnaç, yemek sonrası tüm öğretmenlere çeşitli hediyeler vererek uğurladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.