""

KÜSİ İl planlama ve geliştirme toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:41

KÜSİ İl planlama ve geliştirme toplantısı yapıldı

KÜSİ Yozgat İl planlama ve geliştirme kurulu 2017 yılı 1’inci toplantısı Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliği ile gerçekleştirildi.

KÜSİ İl planlama ve geliştirme toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2017 - 7:00

Gerçekleştirilen toplantıda Yozgat için yapılabilecek olan gerek Ar-Ge tabanlı projelerin artırılması gerekse sanayinin canlanabilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu.
Sorgun’da inşaat süreci tamamlanan İŞGEM’in açılış işlemleri için sona yaklaşıldığını ifade eden Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sami Erdoğan girişimciler için çok nitelikli bir alt yapı hazırladıklarını ifade etti.
Toplantıya Yozgat KÜSİ İl temsilcisi Doç.Dr. Orhan Hazer, Bozok Teknopark Genel Müdür Yrd. Dilara Demir, TTO Sorumlusu Abdülhakim Erarslan, Kosgeb İl Müdürü Mustafa Işık, TSE İl Müdürü Muhsin Yılmaz ve Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Mualla Taşkesen, Sorgun TSO Genel Sekreteri Sami Erdoğan ve Boğazlıyan TSO Genel Sekreteri Mustafa Çağrı Kılıç katılım sağladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.