""

LİDERLİĞİMİZ SÜRÜYOR « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:04

LİDERLİĞİMİZ SÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor sahasında konuk ettiği Ceyhanspor karşısında galibiyete ulaşırken fazla zorlanmadı. İlk 15 dakikada Hakkı ve Ali Tayfun’un attığı gollerle öne geçtiği maçı Nizamettin’in iki golüyle 4-1 kazanan Kırmızı Siyahlılar zirvedeki yerini korurken zorlu Aksaray maçı öncesinde de rakibine gözdağı verdi.

LİDERLİĞİMİZ  SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

20 Kasım 2017 - 7:00

Geride kalan 8 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlikle 22 puan toplayan Yozgatspor BAL Ligi’nde mücadele ettiği 4 sezondur en iyi istatistikleri yakalamış oldu.
Yozgatspor sahasında konuk ettiği Ceyhanspor’u zaman zaman zorlansa da 4-1 yenerek şampiyonluğa giden yolda önemli bir adım daha attı.
MAÇTAN DAKİKALAR
Dak11(GOL): Yozgatspor maçın ilk ciddi atağında golü bulmayı başardı. Sağ kanattan kazanılan köşe atışını Ali Yakup kullandı defansın uzaklaştıramadığı topu kontrol eden Şükrü’nün ara pasıyla buluşan Hakkı yerden sert ve düzgün vurarak takımını 1-0 öne geçirdi.
Dak.15(GOL): Rakip henüz kendine gelemeden Yozgatspor ikinci golü yine bir korner atışından bulmayı başardı. Sol kanattan kazanılan köşe atışını yine Ali Yakup kullandı ön direkte Nizamettin aşırttı Ali Tayfun yakın mesafeden topu kafayla ağlara gönderdi 2-0..
Dak.21(GOL): Yozgatspor 2-0’ın rahatlığını yaşamaya başlarken Ceyhanspor da golü yine bir korner atışından bulmayı başardı. Özcan sağ kanattan ceza sahasına gönderdi penaltı noktası üzerinde boş kalan Ndiaye kafayla topu ağlara gönderip takımını umutlandırdı 2-1..
Dak.41(GOL): Yozgatspor sağ kanattan yine korner kazandı defansın uzaklaştıramadığı topu kaptan Ziya kafayla Nizamettin’in önüne bıraktı genç oyuncu da yakın mesafeden dokunarak rakip ağları bir kez daha havalandırdı 3-1..
İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yozgatspor soyunma odasına 3-1 önde giden taraf oldu.
Dak.55(GOL): İkinci yarının ilk 10 dakikasında daha defansif bir oyun sergileyen ve rakibinin zaaflarından yararlanmayı planlayan Kırmızı Siyahlılar ilk ciddi atağında yine golü buldu. Ziya kendisine yapılan faulu hızlı kullandı. Ceza sahasına attığı derin topla buluşan Nizamettin öne çıkan kalecinin yanından yumuşak bir dokunuşla topu ağlara gönderdi.
Dak.75: Ceyhan atağında David kaleci Cengiz’den sıyrıldığı pozisyonda araya giren Mustafa tehlikeyi topu taca atarak önledi.
Kalan dakikalarda rakip takım daha fazla topla oynamasına ve pozisyon bulmasına rağmen başka gol olmayınca Yozgatspor sahadan 4-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetle puanını 22’ye çıkartan Kırmızı Siyahlılar zirvedeki yerini korurken, zorlu Aksaray maçı öncesinde de moral bulmuş oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.