""

Mahalle toplantıları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 15:23

Mahalle toplantıları devam ediyor

Mahalle Meclisi Toplantıları kapsamında Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Medrese Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle toplantıları devam ediyor
Son Güncelleme :

10 Şubat 2018 - 7:00

Medrese Mahallesinde gerçekleştirilen Mahalle Meclisi Toplantısı’na başkan yardımcısı Şahin Kılınçaslan ile çok sayıda mahalle sakini katıldı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programda vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Kazım Arslan gelen talepler doğrultusunda ilgili birim müdürlüklerine sorunların en kısa sürede çözülmesi konusunda talimat verdi.
Yozgat Belediyesi olarak 2018 yılında devam eden ve başlanılacak projeler hakkında da mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Arslan, mahalle sakinlerinin kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür ederek Yozgat halkına en iyi desteği verebilmek için çalıştıklarını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.