""

Mektebim Koleji TEOG’da 9 Türkiye birincisi çıkardı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 04:02

Mektebim Koleji TEOG’da 9 Türkiye birincisi çıkardı

Yozgat’ta kurulduğu günden bu yana il eğitim başarı seviyesinin yükselmesine büyük katkı sağlayan Mektebim Koleji TEOG’da 9 öğrencisi tüm sorlara doğru yanıt vererek Türkiye birincisi oldu.

Mektebim Koleji TEOG’da 9 Türkiye birincisi çıkardı
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2017 - 7:00

Mektebim Koleji Kurucu Müdürü Mustafa Başer, yaptığı açıklamada 2016-2017 öğretim yılında 8. sınıflarda 56 öğrencilerinin TEOG sınavına girdiğini belirterej, bu öğrencilerden 9’unun tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olduğunu söyledi.
Yerleştirme sonuçlarına göre 29 öğrencinin Fen liselerine, 27 öğrencininde Anadolu liselerine yerleşerek muhteşem bir başarıya imza attığını vurgulayan Başer, öğrencileri ve aileleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Sınav sonuçlarını değerlendirdiklerinde Mektebim Kolejinin hem bireysel hem de kitlesel olarak büyük bir başarıya imza attığına dikkat çeken Başer, “ Bu başarı, öğrencilerimizin düzenli ve sistemli çalışmaları, deneyimli ve özverili öğretmenlerimizin üstün gayretleri yanında, velilerimizle birlikte el ele verilerek kurulan sağlıklı bir iletişimin sonucunda yakalanmıştır. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolay kutluyor, emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
2016-2017 Eğitim Öğretim yılı üniversite sınavlarında öğrencilerinin büyük bir başarıya imza attığını kaydeden Başer, öğrencilerin kazandığı ünüversiteleri şöyle sıraladı: “ Öğrencimiz Osman Emre Karaaslan Yozgat birincisi olarak Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesini kazanmıştır. yerleştirme sonuçlarına göre ise 6 öğrencimiz tıp fakültesine, 1 öğrencimiz diş hekimliği, 4 öğrencimiz hukuk fakültesine, 9 öğrencimiz mimarlık-mühendislik fakültelerine, 2 öğrencimiz İİBF, 1 öğrencimiz pisikoloji, 1 öğrencimiz veterinerlik, 1 öğrencimiz eğitim fakültesi, 1 öğrencimiz havacılık bölümlerine yerleşmişlerdir. Ayrıca 2017-2018 öğretim yılında Fen lisemiz Yozgat halkının hizmetine girecektir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.