""

Milletvekili Başer: söz de karar da milletimizin « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 16:58

Milletvekili Başer: söz de karar da milletimizin

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Anayasa komisyonu üyesi Yusuf BAŞER TRT Türkiye’nin Sesi Radyosuna canlı yayın konuğu oldu.

Milletvekili Başer: söz de karar da milletimizin
Son Güncelleme :

26 Ocak 2017 - 7:00

Türkiye’de ve dünyanın 160 ülkesinde yayın yapan TRT Türkiye’nin Sesi Radyosu’nda program Danışmanı Hakkı Kurban ve Arzu Türkdoğan’ın sorularını yanıtlayan Başer; Dünya değişiyor, bölgemiz yeniden şekilleniyor ama CHP ve HDP değişimine direnerek statükonun bekçiliğini yapmaya devam ediyor dedi.
Muhalefetin Anayasa Değişikliği sürecine fikirleriyle katkı sunmak yerine, kürsüyü işgal ederek, hatta kürsüyü kırarak engellemeye çalıştığını sözlerine ekleyen Başer, her türlü engelleme girişimine rağmen Ak Parti ve MHP milletvekillerinin Anayasa Değişiklik Teklifinin Genel Kurulda oylanması esnasında kararlılıkla mücadele ettiğini, teklifin kabul edilerek aziz milletimizin önüne geleceğini söyledi.
Genel Kuruldaki kutuplaşmaların referandum sürecinde meydanlara yansıyacağını düşünmediğini ifade eden Başer, Milletimizin ferasetine güveniyorum artık “söz de karar da milletimizindir” dedi.
Programda Yozgat’ta ve yurtdışında yaşayan hemşehrilerine de seslenen Başer Yerköy’de yapılacak İnandık Barajının yatırım programına alındığının müjdesini verdi.
Cumhurbaşkanımızın hayalim dediği Türkiye’nin 475 yataklı ilk şehir Hastanesinin Yozgat’ta yapıldığını ve şu an hizmete başladığını ifade ederek sözlerine devam eden Başer, Yozgat Havalimanı ve Bozok Organize Sanayii Bölgesinin de 2017 yatırım programına alındığını, yapımı devam eden Hızlı Tren, Diyanet Eğitim Merkezi, 4000 kişilik yeni Cezaevi Kompleksi, Adalet eğitim Merkezinin de tamamlanmasıyla Yozgat’ın Bilim de Sağlıkta ve Sanayiide Türkiye’nin en gözde şehirlerinden biri olacağını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.