""

Milletvekili Soysal, Şefaatli halkının sorunlarını dinledi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 14:15

Milletvekili Soysal, Şefaatli halkının sorunlarını dinledi

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat ve ilçelerinde düzenlenen halk günü toplantılarına Şefaatli İlçesinde devam etti.

Milletvekili Soysal, Şefaatli  halkının sorunlarını dinledi
Son Güncelleme :

18 Kasım 2017 - 7:00

Şefaatli İlçesinde önce İlçe Kaymakamı Yücel Erdem’i makamında ziyaret eden Milletvekili Soysal, ardından Belediye Başkanı Zeki Bozkurt’u makamında ziyaret ederek ilçenin ekonomik ve sosyal durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Daha sonra AK Parti Şefaatli İlçe Teşkilatında düzenlenen Halk Günü Toplantısına katılan Milletvekili Ertuğrul Soysal’a İlçe Belediye Başkanı Zeki Bozkurt ve AK Parti İlçe Başkanı Ömer Sarı’da eşlik etti.
Milletvekili Ertuğrul Soysal, vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinledi ve çözümü için ilgili kişi ve kurumları telefonla arayarak görüştü.
HER
VATANDAŞIMIZIN SORUNU BİZİM
SORUNUMUZDUR
Vatandaşlara hizmet için Mecliste olduklarını vurgulayan Soysal, her vatandaşın sorunlarını kendi sorunları gibi gördüklerini ifade etti. Soysal, “Milletvekili seçildiğimiz ilk günden beri sıklıkla her hafta il ve ilçe ziyaretlerinde vatandaşlarımızla birlikte olmaya gayret ediyoruz. Çok şükür ki ilk gün ki gibi köylümüz, esnafımız kısacası bütün vatandaşımız bizleri bağrına basıyor ve sıcak samimi ilgiyle karşılaşıyoruz. Her hafta il ve ilçelerimizde sıklıkla halk günü toplantıları düzenliyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini yerinde dinliyor burada çözüme kavuşturulması gereken istekleri burada, Ankara’da çözümlenmesi gereken sorunları da oraya taşıyarak çözmeye çalışıyoruz.
Amacımız vatandaşlarımızın Ankara’ya gelerek sorunlarını iletmek yerine biz onların ayağına geliyor ve sorunlarını yerinde dinliyoruz. Her bir vatandaşımızın sorunu ile kendi sorunumuz gibi ilgileniyoruz, çözmek için uğraşıyoruz. Şuan vatandaşımız için görüştüğüm kurum ve ilgili bürokratlar oldu. Not aldığım ve Ankara’da iletmem gereken takip gerektiren konular oldu. Hepsini çözüme kavuşturmak için uğraşacağım.”dedi.
Vatandaşlarda Milletvekili Soysal’a teşekkür ederek, “Allah razı olsun ilçemize gelerek bizleri dinledi. Hepimizle yakından samimi bir şekilde ilgilendi. Yozgat’ın böyle içten samimi milletvekillerine ihtiyacı var.”ifadelerini kullandı.
Şinasi Yılmaz, isimli vatandaşta benzer ifadeler kullanarak, “Ertuğrul Bey’in ilçemizde halk günü düzenleyeceğini öğrendim ve kendisine teşekkür için geldi.
Geçen ay cep telefonuna ulaştım ve kendisini aramıştım, Allah razı olsun oğlumun işini halletti. Şimdi bende kendisine teşekkür etmek için geldim. Bu zamana kadar hangi milletvekili gelip bizle böyle samimi bir şekilde ilgilendi ya da telefonlarımıza çıktı. Yolu açık olsun bizler sonuna kadar AK Partinin yanında ve destekçisiyiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.