""

Milletvekili Soysal, Uzman Çavuş Şanlı’nın ailesine taziyede bulundu « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 05:22

Milletvekili Soysal, Uzman Çavuş Şanlı’nın ailesine taziyede bulundu

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Tunceli’nin Hozat ilçesinden Yozgat’a iznini geçirmek üzere gelirken trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Nuri Şanlı’nın Sorgun ilçesine bağlı Yaycılar köyündeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Soysal, Uzman Çavuş  Şanlı’nın ailesine taziyede bulundu
Son Güncelleme :

20 Kasım 2017 - 7:00

Ailenin üzüntüsünü derinden paylaştığını ifade eden Milletvekili Soysal, merhum Uzman Çavuş Şanlı’nın babası Cihat Şanlı ve kardeşi Emre Şanlı’ya taziyelerini bildirdi.
Vatanın bölünmez bütünlüğü için en fazla şehit veren illerin başında Yozgat’ın geldiğini ifade eden Milletvekili Soysal,”Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet kederli ailelerimize başsağlığı, Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz çok büyük bir devlettir. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulan bu topraklara göz dikenler asla emellerine ulaşamayacaklardır. Son yıllarda görüldü ki hainler hiç boş durmamış.
Ülkemizin gelişmesini istemeyen iç ve dış düşmanlar, işbirlikçileri 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimiyle akıllarınca ülkemizi ele geçirmeye çalıştı. Tanklara uçaklara kendini siper eden 250 kahraman vatandaşımız şehit oldu. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlara çıkın çağrısı ile bu vatan haini FETÖ ve işbirlikçilerinin hevesleri kursaklarında kaldı. Yine bu hainler boş durmuyor.
FETÖ VE DİĞER ÖRGÜTLER EMELLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAK
Şuan batının sözde demokrasi ülkeleri olarak ağızlarından demokrasiyi düşürmeyenler bölücü terör örgütleri; FETÖ, PKK,PYD,DEAŞ’a nasıl baktıklarını tüm dünya biliyor. FETÖ elebaşı ABD’de militanları bazı Avrupa ülkelerinde, terör örgütlerine kucak açan bu ülkeler bizim ülkemiz üzerine plan yaparken yarın en büyük zararı yine kendilerinde görecekler.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öngörüsüyle hainlerin bu planları dün olduğu gibi bundan sonrada asla tutmayacak. Yeter ki biz birlik ve beraberliğimizde kardeşliğimizden asla kimseye pirim verdirmeyelim.”dedi.
Milletvekili Soysal, Merhum Şanlı’nın ailesine taziye ziyaretinin ardından Sorgun Sanayi Sitesini gezerek esnafların sorun ve isteklerini dinledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.