""

Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey anıldı « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 23:14

Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey anıldı

Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey’in ölümünün 105. yıl dönümü dolayısıyla Boğazlıyan Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey Fen Lisesi ve Boğazlıyan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen anma programı, Şehitler Fen Lisesi’nde gerçekleştirildi. Programa Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan da katıldı.

Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey anıldı
Son Güncelleme :

19 Nisan 2024 - 18:00

Vali Özkan, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Fertler ölür, millet yaşar. İnşallah Türk Milleti ebediyete kadar yaşayacaktır.
Milli Şehidimiz Kaymakam Kemal Bey’i ebediyete irtihalinin 105’inci yıl dönümü ve Şehitler Haftası dolayısıyla, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen Boğazlıyan Kaymakamlığımıza ve Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve programda görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.”/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.