""

MMO’dan LPG taşıt dolum (pompacı) kursu « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 23:48

MMO’dan LPG taşıt dolum (pompacı) kursu

Makine Mühendisleri Odası (MMO) İl Temsilciliği tarafından LPG sektöründe çalışan personellere yönelik eğitim ve belgelendirme çalışmaları kapsamında LPG taşıt dolum (pompacı) kursu düzenleneceği belirtildi.

MMO’dan LPG taşıt  dolum (pompacı) kursu
Son Güncelleme :

06 Şubat 2018 - 7:00

Yozgat MMO İl Temsilcisi Tahir Demirel, yaptığı açıklamada, 08-09 Şubat 2018 tarihleri arasında MMO Yozgat İl Temsilciliği eğitim salonunda LPG Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) kursu düzenleneceğini söyledi.
Demirel, “İki gün sürecek kursta amaçlarının; sıvılaştırılmış petrol gazları (LPG) piyasasında; LPG`nin dispenserden taşıtlara doldurulma işlemini yapan personelin (pompacıların) bilgi birikimlerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve belgelendirmelerini sağlamaktır.”dedi.
Eğitimin İçeriğine de değinen Demirel, şunları kaydetti: “Kursiyerlere eğitim boyunca Standartlarla ilgili bilgi verilecek , İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevrenin Korunmasıyla ilgili uygulamalı olarak gösterilecektir. LPG`nin Teknik Özellikleri ve LPG Tesisat Elemanları ve Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar, LPG`nin Emniyetli Bir Şekilde İkmal Yapılması, Dolum Sırasında Uyulması Gereken Kurallar, LPG`nin Doldurulma İşleminde Temel Kurallar aktarılacaktır, Olumsuz durumlarda hangi Emniyet tedbirlerinin alınacağı uygulamalı olarak anlatılacaktır. Ayrıca eğitimin içeriğinde Yangın Güvenliği ve İlk Yardım ile ilgili temel ve gerekli eğitimler uygulamalı olarak verilecektir. Talep olduğu sürece Yozgat il ve ilçelerinde hizmet veren LPG istasyonlarındaki personellere yönelik kurslarımız devam edecektir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.