""

ORAN’dan Başkan Yalçın’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 17:39

ORAN’dan Başkan Yalçın’a ziyaret

Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin ve ORAN Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Doğu Sezen, Akdağmadeni Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette ilçede devam eden ve planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

ORAN’dan Başkan Yalçın’a ziyaret
Son Güncelleme :

19 Nisan 2024 - 18:23

Kısa süre önce Ak Çam Konaklamalı Orman Parkı Projesi için Keçi Kalesi – Su Oluğu bölgesinde işletme hakkını aldıkları 500 dönüm orman alanında saha incelemesi yapıldı. Ayrıca, Belediyenin Üretim ve Paketleme tesisi ile birlikte Akdağmadeni Yöresel Ürünler Satış Mağazası ziyaret edilerek üretilen ve paketlemesi yapılan ürünler hakkında ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin’e bilgiler verildi.
Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın, nazik ziyaretleri için İbrahim Ethem Şahin ve İl Koordinatörü Doğu Sezen’e teşekkür ederek çalışmalarında kolaylık diledi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.