""

Polis ekipleri aranan şahsı yakalayarak cezaevine teslim etti « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 22:53

Polis ekipleri aranan şahsı yakalayarak cezaevine teslim etti

Çayıralan İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından aranan şahısları yakalanması için yürütülen çalışmalar sonuç verdi.

Polis ekipleri aranan şahsı yakalayarak cezaevine teslim etti
Son Güncelleme :

19 Nisan 2024 - 18:00

“Kasten Yaralama” suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan bir şahıs, yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs, gerekli yasal işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
Öte yandan Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında, Çandır İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar da önemli sonuçlar verdi. Şüpheli bir şahsın ikametinde yapılan aramada 1 kilogram 269 gram Kubar Esrar ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli şahıs hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 188. maddesi (Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti) ve 191. maddesi (Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak) kapsamında gerekli yasal işlemler başlatıldı./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.