""

Polis kızının FETÖ Darbe girişimi sonrası yazdığı şiir büyük beğeni topladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 09:02

Polis kızının FETÖ Darbe girişimi sonrası yazdığı şiir büyük beğeni topladı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yalçın Boşada’nın 8.sınıfa giden kızı Aleyne Rumeysa Boşada, 15 Temmuz FETÖ Askeri darbe girişimi sonrası yazdığı Askerler ve Polisler adlı şiiri büyük beğeni topladı.

Polis kızının FETÖ Darbe girişimi  sonrası yazdığı şiir büyük beğeni topladı
Son Güncelleme :

30 Aralık 2017 - 7:00

TOKİ Şehit Adem Cankurtaran Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi polis kızı Aleyna Rumeysa, 15 Temmuz hain FETÖ Askeri darbe girişimi sonrası polis babasına ve askerlere ithafen yazdığı şiir okulda öğretmeni ve arkadaşlarından da tam not aldı.
Küçük Alayna, şiirinde polis ve askerlerin vatanı uğruna gözünü kırpmadan canlarını feda ettiğine dikkat çekmek istediğini 15 Temmuz FETÖ askeri darbe girişiminden sonra aklına gelen düşüncelerini şiire döktüğünü söyledi.
Polis memuru babası ile gurur duyduğunu ifade eden Aleyna, “Babamı görev yaptığı üniforması ile gördükçe kendisi ile gurur duyuyorum. Eminim benim gibi polis ve asker çocukları da babaları ile gurur duyuyordur. Onlar bizim için, bu vatan için, bayrağımız için görev yapıyorlar. Bu uğurda binlerce şehidimiz var. Ben bütün asker ve polislerimizi çok seviyorum. Allah onları bütün tehlikelerden korusun.”ifadelerini kullandı.
Küçük Aleyna’nın yazdığı işte o şiir:

“Askerler ve Polisler”
Vatan millet aşkı yüreğimizde
Bayrağımız her zaman mavi göklerde
Polisimiz, askerimiz her zaman nöbette
Vatan, millet uğruna can verilir
Bu güzel toprakların kıymeti bilinir
Ay yıldızın altında
Bin ölür, bin dirilir
Şehitlerimiz, kahramanlarımız var
Ay yıldıza aşık insanlarımız var
Ne mutlu ki Türküm diyene
Vatanımızı ve askerlerimizi koruyan polislerimiz var.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.