""

Şairlerden Mehmetçiğe destek « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 19:29

Şairlerden Mehmetçiğe destek

Yozgat Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Gazeteci- yazar Ahmet Sargın’ın davetiyle bir araya gelen Yozgatlı şairler, Afrin’de ki “Zeytin Dalı Harekatı”nda görev yapan Mehmetçiklere, kahramanlık şiirleri ve türkülerle destek vererek, Başkomutan emretmesi halinde kendilerinin de Afrin harekatına katılabileceklerini belirttiler.

Şairlerden Mehmetçiğe destek
Son Güncelleme :

06 Şubat 2018 - 7:00

Hayri İnal Konağı’ında Yozgat Belediyesi’nin katkılarıyla Arabaşı Etkinliğinde bir araya gelen şair ve yazarlar Afrin Zeytin Dalı Harekatı’na destek verip Kahraman ordumuzu unutmadıklarını ve ülke güvenliği için bu Harekatın yanında olduklarını dile getirdiler. Okudukları Kahramanlık şiir ve türküleriyle Afrin Harekatı’na Katılan Mehmetçiğe selam göndererek, “Başkomutan emretsin, Afrin Harekatı’na biz de katılalım”dediler.
Yozgat Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Gazeteci- yazar Ahmet Sargın’ın davetiyle Hayri İnal Konağı’nda düzenlenen “Arabaşı Etkinliği” ne Yozgat Vali Yardımcıları, Şükrü Çakır, Salih Altun, Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz ve İl Kültür Turizm Müdürü Metin Halıcı da katıldı. Yozgat Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Saygı, Yozgat Kültür Turizm ve Kalkınma Derneği Başkanı Kelami Akdemir ve davetliler katıldı.
İl Kültür Turizm Müdürü Metin Halıcı, yaptığı konuşmada şair ve yazarların yanında olduklarını dile getirerek “Yozgat için güzel- sürpriz projelerimiz var inşallah bu projeleri sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.
Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Sargın’da Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve yardımcılarına teşekkür ederek, dualarının Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerle olduğunu ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.