""

Sarıçam doğal gençleştirme çalışmaları yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:30

Sarıçam doğal gençleştirme çalışmaları yapıldı

Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğü Kadıpınarı ve Akçakışla Orman İşletme Şefliklerinde 2017 yılı Sarıçam Doğal Gençleştirme çalışmaları yerinde incelendi.

Sarıçam doğal gençleştirme  çalışmaları yapıldı
Son Güncelleme :

07 Kasım 2017 - 7:00

2017 yılı Sarıçam Doğal Gençleştirme çalışmalarına Bölge Müdür Yardımcısı Rafet Demir, Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdür Vekili Ayşegül Şarkışla, Akdağmadeni Orman İletme Müdürü Ahmet Boyacı, Akdağmadeni İşletme Müdür Yardımcısı Özgür Göksu ve ilgili şefler katıldı. Akdağmadeni Orman İşletme Müdürü Ahmet Boyacı, yaptığı açıklamada, “Kadıpınarı İşletme Şefliği 2017 yılı Doğal Gençleştirme programında sahada eğimin uygun olduğu yerlerde traktörle, eğimin yüksek olduğu yerlerde mini ekskavatörle toprak işlemelerini yaptık.
Makinalı toprak işlemenin tekniğine uygun olarak devam ettiği yerinde tespit ettik. Ayrıca eğimli yerlerde teraslar arası boşluklarda mini ekskavatörlerin kova ucuyla boşluklarda küçük alanlarda işleme de yapılmaktadır.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.