""

Şaşmaz, Yozgat gazetecilerinin gününü kutladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:16

Şaşmaz, Yozgat gazetecilerinin gününü kutladı

Bem Bir Sen Yozgat İl Başkanı Mehmet Şaşmaz, Yozgat’ta görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Şaşmaz, Yozgat gazetecilerinin gününü kutladı
Son Güncelleme :

09 Ocak 2018 - 7:00

Bem Bir Sen İl Başkanı Şaşmaz, yaptığı yazılı açıklama gazetecilik mesleğinin önemini vurguladı.
Şaşmaz, “Gazetecilik mesleği zor ve meşakkatli bir iş ve meslektir. Gönlümüz elbette ki Ülkemizin müşterek sesi olan Gazetecilerin çalışma şartlarının daha da iyileştirilerek, engellerin ortadan kaldırılması ve belli standartlara kavuşturulmasını istemektedir. Ayrıca bu manada şahsım ve Yönetim Kurulum adına zorlu şartlarda görev yapan ve göğüs geren değerli “olmazsa olmaz” Basın Mensuplarımızın 10 OCAK Çalışan Gazeteciler Gününüzü en içten sevgi ve en kalbi duygularımla kutluyorum. 2018 Yılının tüm Basın Çalışanlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni eder; görevleri esnasında hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Yüce Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine de sabırlar ve başsağlığı diliyorum.”dedi.
Basın mensuplarının zor ve meşakkatli bir şekilde görev yaptığını vurgulayan Şaşmaz, “Kimi zaman haber peşinde koşarken çok elim kazalar sebebiyle hayatlarını kaybederek ya da yaralanarak haber olan Basın Mensuplarımız birçok zorluğa göğüs germelerine rağmen sendikalı olamamaları sebebiyle işlerinden olmaktadırlar. İşte o zorlu şartlardan belki de en önemlisi 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi tanklara, jetlere, helikopterlerden yağmur yağarcasına sıkılan kurşunlara hiç aldırış etmeden, Kamerasını, fotoğraf makinasını, mikrofonunu kaparak meydanlara çıkan Milli duruşuyla önemli bir demokrasi sınavını başarıyla veren cesur yürekli çalışan gazetecilerimiz; Sizlerle ne kadar iftihar etsek azdır.
15 Temmuz’da ülkemiz tarihine geçecek en karanlık günlerden birine daha tanık olduğumuz o kapkara gece de halkımızın birlik ve beraberlik içerindeki tepkisini en iyi şekilde aktaran, darbeye karşı açık ve net bir tavır sergileyen, Milli İradenin gücünü en iyi şekilde yansıtarak örnek bir tavır ortaya koyan, dayanışmanın enerjisini topluma yansıtan siz değerli haber kameramanlarımıza, foto muhabirlerimize Sendikam, Şahsım ve Yönetim Kurulum adına bir kez daha sonsuz şükranlarımı sunar gününüz ve Sendikamızın 24. Kuruluş Yıldönümünün hayırlara vesile olmasını temenni eder yarınlarımızın umutlu ve mutlu olmasını yüce Allahtan niyaz ederim.”temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.