""

Şaşmaz: Yozgatspor, Yozgat’ın takımı sahip çıkmalıyız « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 08:07

Şaşmaz: Yozgatspor, Yozgat’ın takımı sahip çıkmalıyız

Merkezi İstanbul’da bulunan Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Şaşmaz, Yozgatspor’un Yozgat’ın takımı olduğunu belirterek, herkesin bu takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Şaşmaz: Yozgatspor, Yozgat’ın  takımı sahip çıkmalıyız
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2017 - 9:44

Dernek Başkanı, Muammer Şaşmaz, beraberinde Başkan Vekili Erdoğan Arslan, Genelsekreter Faruk Oğuzhan ile birlikte gazetemiz Yeniufuk’u ziyareti ederek, gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’la Yozgat ve Yozgatspor üzerine fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Şaşmaz, Yozgatspor’un süper lig görmüş ve o dönemlerde büyük takımların korkulu rüyasını haline geldiğini ifade ederek, “Takımımıza olan güvenimizi, inancımızı hep koruduk. Elbette ufak tefek aksaklıklar olabilir, önemli olan takıma imkanlar ölçüsünde herkesin sahip çıkması ve gerekli desteği samimi bir şekilde ortaya koyması gerekir.”dedi.
Dernek olarak Eylül ayının 2.nci haftasında Yozgatspor için Sivil Toplum Kuruluşları, İşadamları ve siyasilerin katılımı ile yemekli bir toplantı düzenleyeceklerini söyleyen Şaşmaz, “Burada önemli olan takımımız için bira araya gelebilmektir. Hepimizin imkanlar ölçüsünde takımımıza yapacağı katkılar vardır. Bugün bakıyoruz belediyemiz öncülüğünde bir grup vefakar arkadaşımız Yozgatsporumuz için çeşitli etkinlikler yapıyor. Bunlar gerçekten takdir edilecek güzel çalışmalardır. Bizde bugün Yozgat Belediye Başkanımız Sayın Kazım Arslan ve ilimizdeki gazete bürolarını ziyaret ederek projemiz hakkında bilgi verdik ve basınımızdan bu konuda destek istiyoruz. Ben bu vesile ile Yeniufuk Gazetesine ilgilerinden dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Gazetemiz Sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı Dernek Başkanı Muammer Şaşmaz ve Dernek yöneticilerine teşekkür ederek, Yozgat’ın menfaatine olan her projede basın olarak destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.