""

Sebzeciler ve Pazarcılar Derneğinden Başkan Arslan’a teşekkür ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:54

Sebzeciler ve Pazarcılar Derneğinden Başkan Arslan’a teşekkür ziyareti

Yozgat Sebzeciler ve Pazarcılar Derneği Başkanı Salih Çavuşoğlu, ve beraberinde dernek üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Kazım Arslan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sebzeciler ve Pazarcılar Derneğinden  Başkan Arslan’a teşekkür ziyareti
Son Güncelleme :

26 Kasım 2016 - 7:00

Pazarcılar Derneği Başkanı Salih Çavuşoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, pazarcı esnafları adına teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi.
Çavuşoğlu, “Yozgat Pazarcılar Derneği olarak sizlere teşekkür etmeye geldik. Belki sizde bahsettiniz.
Birbirimizi anlayamamaktan bir takım sıkıntılar oldu, ama biz kendi aramızda toplandıktan sonra bazı noktalarda yapılabilecek bir şeyin olmadığını anladık. Sebzeci, pazarcı arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyoruz. Burayı en güzel şekilde çalıştıracağız. Bizim sizden istediğimiz sokak aralarında satılan vergi vermeyen insanların üzerinde durulmasıdır. Esnafın yeni yapılan muhteşem yerde çalışması için sokakların temizlenmesi lazım.”dedi.
Kazım Arslan’da ziyaretlerinden dolayı Çavuşoğlu ve beraberindekilere teşekkür ederek, şunları kaydetti: “İnsanlar her işte başlangıçta tereddütlü yaklaşmıştır. Ama zaman içerisinde bazı şeylerin yerinde olduğu anlaşılıyor.
Burada 50 senelik bir alışkanlık var. Acaba ne olacak. İçine girip bakıldıktan sonra yanlış varsa düzelecek. Eskisinden kötü olmayacağı kesin. Eskisi yok çünkü. Burada yenisinde eksiklik olur. Çünkü proje yapılıyor. Uygulamada fark ortaya çıkabiliyor. Benim gördüğüm benim beklemediğim kadar müthiş düzen içerisinde Pazar çalıştı. İnşallah daha iyi olur. Diğer beklediğimiz yerleri de yaparız.”
Yozgat’ın 2 bölgesine de Pazar yeri yapacaklarını kaydeden Arslan, “ Belki bu kadar teferruatlı değil ama Pazar yeri yapılmasını istiyoruz. Tertemiz olsun istiyoruz. Bana göre iş artacak. Çünkü insanlar orada tertemiz ortamda ve kaliteli mal olduğunda satış olacak. Kaliteyi muhafaza edin. Bundan sonrası oranın çalışıp çalışmaması sizin tavrınıza bağlıdır.
Buraya gelmeyen insanlar gelecek. Hatta orada haftada iki gün Pazar çalışabilir. Bunları düşünmenizi istiyorum. Boş durmasın. Hatta ben iddia ediyorum. Eğer orayı hep beraber sıkı tutarsak halin yerini alır.
Çünkü insanlar şehir merkezine girmek istemiyor. Ama orada park sorunu yok. Orası çarşı olur. Korkularınızı yenmeniz lazım. Böyle bir yerin ne şart altında olursa olsun çalıştırmamız lazım. Kaldırım üstlerinde çok çirkin görüntüler var. Birde akşam çadır çekip gidiyor.
Çadır şehri değil ki burası. Kim ne satacaksa orada satacak. Köylü pazarı içinde ayırdığımız yerde köylü dışında kimseyi sokmayacağız. Sütünü yoğurdunu getirende orada satacak. Birkaç hafta içerisinde köyden malzemesini getirenleri yönlendireceğiz. Yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun.”dileklerinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.