""

Şefaatli Belediyesi’nde imzalar atıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:13

Şefaatli Belediyesi’nde imzalar atıldı

Hizmet-İş Sendikası ile Şefaatli belediye başkanlığı arasında sendika üyesi kadrolu işçileri kapsayan üç yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Şefaatli Belediyesi’nde imzalar atıldı
Son Güncelleme :

10 Haziran 2021 - 15:51

Hizmet-İş Sendikası ile Şefaatli belediye başkanlığı arasında sendika üyesi kadrolu işçileri kapsayan üç yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.
İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile Hizmet-İş sendikası üyesi işçilerin, sosyal haklar hariç ücretlerine memurlara yapılacak zam oranları ve enflasyon farkı uygulanacak. Sosyal haklara ise yüzde 60 ile yüzde 70 oranında zam yapıldı.
İmza töreninde açıklama yapan Şefaatli Belediye Başkanı Av. Müjdat Karaca, “Biz Şefaatli Belediyesi’nde çalışan tüm arkadaşlarımızla büyük bir aileyiz. Sözleşmenin sevincini ailecek yaşıyor ve paylaşıyoruz. Elimizden gelen imkânın en iyisini çalışma arkadaşlarımıza sunmaya çalıştık” dedi.
Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Hak-İş İl Başkanı Ferman Zararsız ise “HAK-İŞ/HİZMET-İŞ ailesi olarak sorumlu bir Sendikacılık anlayışını benimsiyoruz. Üyelerimizin pandemi döneminde de hak kayıpları yaşamaması için sözleşmelerimizi imzalamaya devam ediyoruz. Şefaatli belediye başkanı Av. Müjdat Karaca’ya, İşyeri sendika temsilcimiz Zafer Akdoğan’a ve toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamıza, Şefaatli belediyesine ve tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
(Alpaslan Demir)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.