""

Şimşek’ten Taraftarlara Arabaşı İkramı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:22

Şimşek’ten Taraftarlara Arabaşı İkramı

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Belediyespor taraftarlarına Arabaşı ikramında bulundu.

Şimşek’ten Taraftarlara Arabaşı İkramı
Son Güncelleme :

17 Şubat 2018 - 7:00

Sorgun Belediyesi yemekhanesinde düzenlenen yemeğe Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Kulüp Başkanı Hikmet Vural, Kulüp Yöneticisi Nihat Künbetli ve çok sayıda taraftar katıldı. Pazar günü yapılacak olan maç için ümitli olduklarını belirten taraftarlar Sorgun Belediyespor Futbolcularına inançlarının tam olduğunu dile getirdiler.
Sorgun Belediyesine bağlı voleybol ve futbol takımları olduğunu belirten Başkan Şimşek” biz her zaman iki takımımızın da yanındayız her türlü destek oluyoruz kendilerinde de buna karşılık galibiyet bekliyoruz sağ olsunlar yüzümüzü kara çıkartmıyorlar, taraftarlarımız ise maçların centilmence geçmesinde çok önemli bir faktör, televizyonda görüyoruz maç sonunda ortaya çıkan görüntüleri ve hiç tasvip etmiyorum bizim taraftarımız kesinlikle o gibi görüntüler vermemeli argo ve küfür içeren söylemlerde bulunmamalı hele ki şiddete asla başvurmamalı bugün sizinle burada bir araya gelmemizin en önemli sebebi budur bizim gönül verdiğimiz takıma yakışır şekilde davranmamız gerekir spor asla şiddete dönüşmemelidir ben eminim ki sizde benimle aynı düşüncelerdesiniz takımlarınıza sahip çıkın ve size yakışır şekilde davranın gerisi bizim işimiz herkes üstüne düşeni yaparsa sorunsuz bir dönem geçiririz benim maçlardan yana sıkıntım yok yeneriz de yeniliriz de sonuçta spor bu kazanmak kadar kaybetmekte var ama kaybedince hazmetmeyi bilmek lazım kötü görüntüler vermemek gerekir bu konu da taraftarlarımıza güvenim tam. Siz bizim başımızı öne eğmeyin biz de lazım olan neyse gerekeni yapalım. Geldiğiniz için teşekkür ederim Pazar günü yapılacak olan maçta eminim galibiyet bizim olacaktır ”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.