""

Şöhret’ten Yozgatspor’a 10 Bin TL şampiyonluk pirimi sözü « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 09:33

Şöhret’ten Yozgatspor’a 10 Bin TL şampiyonluk pirimi sözü

Şöhret Yapı Şirketler Grubu Başkanı Hakan Hamza Şöhret, Yozgatspor 1959 FK Futbol Takımına şampiyonluk primi olarak 10 bin TL bağışta bulunacağını söyledi

Şöhret’ten Yozgatspor’a 10 Bin  TL şampiyonluk pirimi sözü
Son Güncelleme :

25 Kasım 2017 - 7:00

Hakan Şöhret, yaptığı yazılı açıklamada, mazisi başarılarla dolu Yozgatspor’a Yozgat’ın siyasetçisinden toplumun her kademsindeki insanlara kadar destek olunması gerektiğini söyledi.
Şöhret, açıklamasında şunları kaydetti: “Yozgat’ta hiçbir ticari menfaatim olmadığı halde, geçmiş yıllardaki güzel günlerin özlem ve hasretiyle, memleketime faydalı olmak adına bir mücadele içine girdiğimin altını çizmek isterim. Bir şehrin tanınması ve bilinmesi için ekonomik faktörler ne kadar önemliyse, en az futbol takımının da bir o kadar etkili olduğunu düşünüyorum. Sadece futbol takımı olarak değil, birçok spor dalında da yapılacak atılımlarla kentin ufkunun açılacağı, gelecek nesillere bir o kadar katkı sağlayacağı kanaatindeyim. Memleketimizin insanlarının genlerinde güç, kuvvet, zekâ ve azim vardır. Bunların hepsini alt alta topladığımız zaman ortaya çıkan başarı, mutluluk ve huzur vardır. Yozgat’ımız hakkında geçmişten günümüze söylenen bir söz vardır. Yiğidin harman olduğu diyar Yozgat. Bu sözden dolayı memleketimizin sırtında her zaman büyük bir yük vardır. Gelişmekte olan şehrimize devlet büyüklerimizin planlamış olduğu büyümeye Yozgatlılar olarak kendimizi hazırlamalıyız. En az benim kadar memleketini seven ve yücelten yüzlerce, binlerce büyüğümün ve küçüğümün olduğu inancındayım. Tam da buradan geçen senelerde olduğu gibi yeni bir başlangıç yaparak Yozgatspor’umuza şampiyonluk primi olarak 10 bin TL prim sözü veriyorum.
Bu şehir ne Yozgat milletvekillerinin, ne Yozgat Valisi’nin ne de Yozgat belediye başkanınındır. Bu şehir ve bu takım hepimizin kaderidir. Herkes taşın altına elini koymalıdır. Sezon sonuna kadar başlatmış olduğum kampanyaya başta siyasilerimiz olmak üzere, en az yüz memleket sevdalısı işadamımızı bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.