""

Sorgun TSO’an Tokat TSO’ya ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 16:14

Sorgun TSO’an Tokat TSO’ya ziyaret

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Tokat TSO Başkanı Ahmet Arat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette iki komşu ilin ticareti ve ekonomisi üzerinde değerlendirme yapıldı.

Sorgun TSO’an Tokat TSO’ya ziyaret
Son Güncelleme :

08 Aralık 2017 - 7:00

Tokat TSO Başkanı Ahmet Arat, bundan sonraki süreçlerde de bu tip ortak çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.
Ziyarette, her iki oda arasında kıyaslama çalışması yapıldı.
Odaların akreditasyon sürecinde yapmış oldukları faaliyetler ve iyi uygulamalar karşılıklı örnek olarak alınıp uygulamaların odalarda başlatılacağı belirtildi. Günün anısına Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, Tokat TSO Başkanı Ahmet Arat’a Sorgun Halk Eğitim Merkezinde Müdürlüğünde üretilen bakır tabak hediye etti.
Daha sonra Turhal Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulunan heyet Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çenesiz İle şeker üretimi ve şeker fabrikalarının genel durumunu, termal yatırımları değerlendirdi.
Turhal’dan sonra Zile Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Arslan, Zile TSO Başkan Yardımcısı Necati Bice ile termal yatırımlar ve tarım ve hayvancılık politikaları değerlendirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.