""

Sorgunlu atletler bronz madalya aldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 13:26

Sorgunlu atletler bronz madalya aldı

Bursa’nın ev sahipliğinde bu sene 29’uncusu düzenlenen Nurullah İvak Atmalar Kupası ve Kulüplerarası U16 Atmalar Ligi Yarışmalarına katılan Sorgunlu iki atlet üçüncülük elde ederek bronz madalya aldı.

Sorgunlu atletler bronz madalya aldı
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2023 - 17:23

Sorgunlu Atletizm sporcularından Türkiye Şampiyonasında 2 bronz madalya geldi. Gülle Atma branşında Nisa Pekyürek, Cirit Atma da ise Emine Nur Bektaş Türkiye 3’üncü olarak bronz madalya aldılar . Atletizm Antrenörü, Adem Öksüz öncülüğünde Bursa’da düzenlenenen 29’uncu Nurullah İvak Atmalar Kupası ve Kulüplerarası U16 Atmalar Ligi Yarışmalarına Sorgun’dan 2 sporcuyla katılım sağlanırken, iki sporcu da elde ettikleri başarı ile Yozgat’ın gururu oldular. Atletizmde Yozgat’ın önde gelen ilçelerinden olan Sorgun bu branşta adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde birçok başarısı olan Sorgunlu atletler, bu başarılarına bir yenisini de Bursa’da ekledi. Türkiye üçüncüsü olan genç atletler hem ilçelerinin hem de Yozgat’ın gururu oldular.
Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19