""

Sürmeli Folklor Kültür ve Sanat Derneğinden Şölene davet « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:44

Sürmeli Folklor Kültür ve Sanat Derneğinden Şölene davet

Yozgat Sürmeli Folklor Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Arslan, 27 Ağustos Pazar günü Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Salonunda gerçekleştirecekleri 4. Sürmeli Folklor Kültür ve Sanat Şöleni programına tüm Yozgatlıları davet etti.

Sürmeli Folklor Kültür ve Sanat Derneğinden Şölene davet
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2017 - 7:00

Başkan Cemil Arslan, 2012 yılında kurdukları derneğin sosyal ve kültürel etkinliklerle şehrin tanıtımına yönelik faaliyetlerde bulunduklarını söyledi.
Arslan, “Derneğimiz, yöremizin kültürel zenginliklerini türkülerimizi, folklor oyunlarını, mahalli sanatçılarımızın seslendirdiği birbirinden güzel eserleri programlarda vatandaşlarımızla buluşturuyoruz.
Bu tür etkinlikler yöremize ait eserlerin, kültürel değerlerimizin unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması açısından oldukça önem arz ediyor. Yarın akşamki program açılış konuşmalarının ardından Doç. Dr. Bayram Durbilmez’in Nida Tüfekçi ve türkülerimiz hakkında konuşması olacak. Mahalli sanatçımız Efkan Zeki, yöremize ait birbirinden güzel türküler seslendirecek.
Ozan Şair Erdoğan Bektaş, Erzurumlu Aşık Ozan Selami Yağar aşık atışması olacak. Bu kapsamda yarın Pazar akşamı saat 19:00’da Yozgat Belediyesi Büyük Sinemada düzenlenecek etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.