""

Traş olmaya korkan çocuğu için aynı koltukta birlikte traş oldular « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:41

Traş olmaya korkan çocuğu için aynı koltukta birlikte traş oldular

Yozgat’ta küçük çocuğunu kuaföre traş ettirmek için gelen baba, evladının traş olmaktan korkması üzerine aynı koltukta kucağına aldığı oğlu ile birlikte traş oldu.

Traş olmaya korkan çocuğu için  aynı koltukta birlikte traş oldular
Son Güncelleme :

18 Aralık 2017 - 7:00

İlde uzun yıllar Bankalar Caddesinde Show Kuaför Salonu olarak hizmet veren Battal Mavili’ye traş olmak için gelen vatandaşlar bir koltukta aynı anda traş olan baba oğlu görünce şaşkınlıklarını gülerek gidermeye çalıştı. Diğer müşterilerde bu anı cep telefonları ile fotoğraflayarak sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.
Battal Mavili, zaman zaman bu gibi durumlarla karşılaştıklarını belirterek şunları söyledi: “Özellikle küçük çocukları traş etmekte büyük zorluk çekiyoruz. Çünkü çocuk korkup huysuzluk yapınca bizlerde makası daha dikkatli kullanmak zorunda kalıyoruz. Bugün de yine öyle günlerden birini yaşadık. Çocuğu önce koltuğa oturttuk korkmaması için elimizden gelen her şeyi yapmamıza rağmen maalesef sakinleştiremedik. Sonra çareyi aynı koltuğa babasını oturtarak, saç traşına önce babadan başladık. Sonra çocuk sakinleyerek kendisini traş etmemize izin verdi.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.