""

TSO’dan öğrencilere 700 paket bot ve kaban dağıtımı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 08:14

TSO’dan öğrencilere 700 paket bot ve kaban dağıtımı

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı tarafından ilçelerde eğitim gören ilköğretim çağındaki öğrencilere 700 paket bot ve kaban dağıtımı gerçekleştirdi.

TSO’dan öğrencilere 700  paket bot ve kaban dağıtımı
Son Güncelleme :

27 Şubat 2018 - 7:00

Yozgat TSO Başkanı Taylan Alakoç, yaptığı açıklamada, eğitime her zaman katkı sağlamayı amaçladıklarını belirterek, bu kapsamda Akdağmadeni, Kadışehri, Aydıncık, Saraykent ve Çekerek ilçelerinde toplam 700 paket kışlık bot ve kaban dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyledi.
Başkan Alakoç, “Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı olarak sosyal sorumluluklarımızı gücümüz yettiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. İlköğretim çağındaki kardeşlerimiz için il merkezimiz başta olmak üzere, Akdağmadeni, Kadışehri, Aydıncık, Saraykent ve Çekerek ilçemize toplam 700 paket kışlık bot ve kaban dağıtımını gerçekleştirdik. Dağıtımın gerçekleştirilmesi hususunda Yozgat TOBB Kadın Girişimciler Kurulumuzu görevlendirdik. İhtiyacı olan okulları bir bir tespit ettiler. Onlara da bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.