""

Turnuva sona erdi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 08:19

Turnuva sona erdi

Sarıkaya Kaymakamlığı himayesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen “Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” sona erdi.

Turnuva sona erdi
Son Güncelleme :

14 Ocak 2022 - 18:12

Sarıkaya Kaymakamlığı himayesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen “Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” sona erdi.
16 takımın katılımı ile gerçeklesen turnuvanın final maçı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kapalı spor salonunda gerçekleşti. Final maçında Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Anadolu Lisesi takımı ve Devlet Hastanesi takımının karşı karşıya gelirken müsabakada Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Anadolu Lisesi takımı 3-0’lık skorla birinci olurken, Devlet Hastanesi ikinci, Mevlana Pide takımıda üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı olarak ise Sarıkaya Belediyesi takımı seçildi. Komite Özel ödülüne de Fatih Ortaokulu takımı seçildi.
Oldukça renkli görüntülere sahne olan turnuvaya vatandaşlar ve öğrencilerde yoğun ilgi gösterdi.
Dereceye giren takımlara Belediye Başkanı Ömer Açıkel ve protokol üyeleri tarafından kupa ve madalyaları verildi. Alpaslan DEMİR

 

 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19