""

Ülkü Ocakları Hakkari şehitleri için mevlit okuttu « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 08:19

Ülkü Ocakları Hakkari şehitleri için mevlit okuttu

Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı, Hakkari’de Türkiye’ye sızmak isteyen teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 9 kahraman için yurtlarda Mevlid-i Şerif okuttu.

Ülkü Ocakları Hakkari şehitleri için mevlit okuttu
Son Güncelleme :

04 Kasım 2017 - 7:00

Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, önceki gün hain PKK Terör örgütünün saldırısında 9 kahramanın şehit düşmesiyle yüreklerin bir kez daha yandığını söyledi.
Küçükduman, “Hainler, kalleşler asla emellerine asla ulaşamayacaklar. Biz bir ölürüz bin doğarız. PKK’lı hainler 2’si korucu 7 asker olmak üzere 9 vatan evladını şehit etti. Elbette ateş düştüğü yeri yakıyor ama bizlerinde yüreği yanıyor. Askerimiz o hainleri geberterek şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmadı. Bu hainlerinin kökü kazınıncaya kadar mücadele devam edecek. Allah ordumuzu bu hainlerin kalleşliklerinden korusun. Bizde ülkü ocakları olarak yurtlarımızda Kur’an-Kerimden ayetler ve Mevlid-i Şerif okutarak dua ediyoruz. Rabbim ailelerine ve sevenlerine sabırlar versin, ülkemizin başı sağ olsun.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.