""

Ülkü Ocaklarından Ataman’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:38

Ülkü Ocaklarından Ataman’a ziyaret

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, beraberinde Yönetimin Kurulu Üyeleri ile birlikte Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abbdullah Neşeli’yi makamında ziyaret ederek, ziyaret anısına Türk Bayrağı hediye etti.

Ülkü Ocaklarından Ataman’a ziyaret
Son Güncelleme :

16 Ekim 2017 - 7:00

Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, Ülkü Ocakları olarak zaman zaman ildeki kurumları ziyaret ederek kurum müdürleri ile bir araya geldiklerini söyledi.Ziyaret kapsamında ilk önce Başsavcı Ahmet Ataman’ı ziyaret ettiklerini kaydetti.
Küçükduman, “Sağ olsun Sayın Başsavcımız bizlerle yakından ilgilendi. Şuan ülkemizin içerisinde bulunduğu durumdan en fazla etkilenen en fazla iş yükü olan kurumlarımızın başında adliyelerimiz geliyor. Hain FETÖ Örgütü devletimizin kılcal damarlarına kadar sızmış bunu da koparıp atmak elbette yargımızın görevi bu anlamda Sayın Başsavcımıza ve meslektaşlarına büyük görevler düşüyor. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak her zaman devletimizin milletimizin yanındayız”dedi.
Başsavcı Ataman’da ziyaretlerinden dolayı Ülkü Ocakları İl Başkanı Küçükduman ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Küçükduman, daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli’yi makamında ziyaret etti. Küçükduman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün her zaman yardıma muhtaç insanların yanında olduğunu belirterek bu anlamda devletin şefkatli elini vatandaşına uzatan kurum olduğunu ifade etti. İl Müdürü Abdullah Neşeli’de ziyaretlerinden dolayı Küçükduman ve ekibine teşekkür etti. üçükduman, ziyaret anısına Başsavcı Ataman ve İl Müdürü Neşeli’ye Türk Bayrağı hediye etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.