""

Un Pazarı esnafı güvercinlerin su içtiği süs havuzunun çalışmasını istiyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:06

Un Pazarı esnafı güvercinlerin su içtiği süs havuzunun çalışmasını istiyor

Yozgat’ta Un Pazarı esnafı, güvercinlerin su içmek için kullandığı süs havuzunun çalışmaması nedeniyle kuşların su sıkınıtısı çektiğini belirterek, süs havuzunun biran önce faaliyete geçmesini istediler.

Un Pazarı esnafı güvercinlerin su içtiği  süs havuzunun çalışmasını istiyor
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2017 - 7:00

Esnaflar uzun zamandan beri süs havuzunun çalışmadığını belirterek, “Burada oldukça fazla güvercin var. Sebebi ise biz esnaflar her gün kuşlar için küçük meydan yerine yem bırakıyoruz. Komşular yada duyarlı insanlar parayla yem alıyor ve kuşları yemliyor.
Süs havuzu çalışmadığı için kuşlara buraya koyduğumuz bidonla su veriyoruz. Süs havuzunun üst bölmesine de su koyduk fakat sürkülasyon olmadığı için yosun tuttu.
Belediye yetkililerimizden biran önce bu süs havuzunun çalıştırılmasını istiyoruz.”diye ifade ettiler.
Vatandaşlarda benzer ifadeler kullanarak, süs havuzunun kışın çalışmadığını doğal olarak yazın çalışması gerektiğini belirterek, havuzun faaliyete geçirilmesi gerektiğini ifade ettiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.