""

Vali Polat, 3. OSB’de incelemelerde bulundu « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:04

Vali Polat, 3. OSB’de incelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Ziya Polat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın isminin verildiği ve Yozgat’ın 3’üncü OSB’si olacak olan Boğazlıyan Fuat Oktay  (OSB) alanında incelemelerde bulundu.

Vali Polat, 3. OSB’de incelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2021 - 18:06

Yozgat Valisi Ziya Polat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın isminin verildiği ve Yozgat’ın 3’üncü OSB’si olacak olan Boğazlıyan Fuat Oktay  (OSB) alanında incelemelerde bulundu.

İncelemelerde İlçe Kaymakamı Fatih Gülnar ve Belediye Başkanı Gökhan Coşar’dan bilgi alan Vali Polat, Organize Sanayi Bölgelerinin Ankara, Kayseri ve Çorum yol güzergahlarında olmasının OSB’ye büyük bir avantaj olduğunu kaydetti.

Vali Polat, “OSB’nin kurulmasında emeği olan başta Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay olmak üzere, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a ve emek veren, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kurulum aşaması bittikten sonra yatırımcı çekeceğini düşünüyoruz. Biz yatırımcının önünü açmak için devlet olarak her türlü imkanımızı veriyoruz. Umarım en kısa zamanda altyapımızı ve OSB’mizi hazır hale getiririz ve yatırımcılarımızı burada ağırlarız.” diye konuştu.

Vali Polat’a incelemelerde; Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Gülnar, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Sefa Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci ve İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı’da eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN