""

Vali Yurtnaç: MÜSİAD büyüyen ve gelişen bir Yozgat için önemli bir kazanımdır « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:32

Vali Yurtnaç: MÜSİAD büyüyen ve gelişen bir Yozgat için önemli bir kazanımdır

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, MÜSİAD’ın büyüyen ve gelişen bir Yozgat için önemli bir kazanım olduğunu söyledi.

Vali Yurtnaç: MÜSİAD büyüyen ve gelişen  bir Yozgat için önemli bir kazanımdır
Son Güncelleme :

04 Ocak 2018 - 7:00

Vali Yurtnaç, yılın ilk ziyaretini kısa bir süre önce kuruluşu gerçekleşen MÜSİAD Yozgat Şube Başkanlığına yaptı. Vali Yurtnaç, beraberinde Vali yardımcıları Şükrü Çakır, Adem Yılmaz ve Salih Altun ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette MÜSİAD Yozgat Şube Başkanı Ferudun Daştan’dan Yozgat’taki çalışmaları hakkında bilgi aldı.
NİSAN AYINDA
AÇILIŞI YAPILACAK
Daştan, Nisan ayında bir açılış programı gerçekleştireceklerini söyledi.
MÜSİAD’ın Yozgat’ta şuan yeterli üye sayısına ulaştığını kaydeden Daştan, “MÜSİAD, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük işadamları teşkilatlarından bir tanesi. MÜSİAD’ın imkanlarından Yozgatlı işadamlarını da faydalandırmak, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımızın yurt dışı seyahatlerinde Yozgatlı işadamlarının da yer almasını sağlamak en büyük istediğimiz. Şuana kadar büyük mesafe kat ettik, üye çalışmalarımızı önemli ölçüde gerçekleştirdik” dedi. Vali Kemal Yurtnaç ise MÜSİAD’a yakışır bir başkanlık binası oluşturduğu için Daştan’ı tebrik etti. MÜSİAD’ın büyüyen ve gelişen bir Yozgat için önemli bir kazanım olduğunu belirten Vali Yurtnaç, faaliyetlerini ve teşkilatlanma çalışmalarını yakinen takip ettiğini belirterek, başarı temennisinde bulundu.
Vali Yurtnaç, ziyaret sonunda günün anısına Daştan’a Aydıncık ilçemizde yapılan 15 Temmuz Anıtı’nın minyatürünü ve Necip Fazıl Sempozyumu bildiri kitabı hediye etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.