""

Vali Yurtnaç’tan Karadağ’a başarı belgesi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 12:38

Vali Yurtnaç’tan Karadağ’a başarı belgesi

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Vekili iken Muş Alparslan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakütesine görevlendirilen Prof. Dr. Yaşar Karadağ’a başarı belgesi verdi.

Vali Yurtnaç’tan Karadağ’a başarı belgesi
Son Güncelleme :

14 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat’a ve Bozok Üniversitesine önemli değerler kattığını belirten Vali Yurtnaç, “Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Vekilliği görevini yürüten Prof. Dr. Yaşar Karadağ hocamız renkli kişiliği, enerjisi, bilgi ve becerisi ile Yozgat’a ve üniversitemize akademik ve zirai anlamda gerçekten önemli katkılar sağladı. Yaşar hocamızın Yeni görev yeri olan Muş Alparslan Üniversitesinde de başarılı işler yapacağına inanıyor, görevinde üstün başarılar diliyorum” dedi. Prof. Dr. Yaşar Karadağ ise nezaketinden dolayı Vali Yurtnaç’a teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.