""

Vali Yurtnaç’tan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:09

Vali Yurtnaç’tan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç başlamış olan yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yurtnaç’tan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
Son Güncelleme :

19 Eylül 2017 - 7:00

Öğrencileri bilgi ve fikir sahibi olmuş, ahlaklı bir fert ve toplum idealine göre çalışan, farklılıklara saygılı, demokrasi kültürü yerleşmiş, geçmişini, ülkesini, milletini, değerlerini bilen, dinini, kültürünü ve tarihini seven fertler olarak yetiştirmek arzusunda olduklarını belirten Yozgat Valisi Yurtnaç, mesajında şunlara yer verdi;
“Yeni bir eğitim-öğretim yılına daha eriştik. Her yeni başlangıç gibi yine heyecanlıyız. 2017-2018 eğitim-öğretim yılı’nın yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Yozgat’ımızın her köşesinde sınıfları cıvıl cıvıl dolduran her yaştan öğrencimizin, fedakar velilerimizin ve öğretmenlerimizin coşkusunu paylaşıyorum. Eğitime ayrılan payın her geçen gün katlanarak arttığı ülkemizde, okul öncesinden üniversiteye bütün çocuk ve gençlerimizin asrın gereklerine uygun olarak eğitim almaları, teknolojiyi verimli kullanmaları ve en önemlisi eğitim imkanından eşit derecede faydalanmaları için çalışıyoruz.
Öğrencilerimizi bilgi ve fikir sahibi olmuş, ahlaklı bir fert ve toplum idealine göre çalışan, farklılıklara saygılı, demokrasi kültürü yerleşmiş, geçmişini, ülkesini, milletini, değerlerini bilen, dinini, kültürünü, tarihini seven fertler olarak yetiştirmek ve onların birikimlerinden başta memleketimizin ve sonra tüm insanlığın istifade etmesi en büyük arzumuzdur.
Bu vesileyle, eğitim camiasının her kademesinde sabır ve azim ile çalışan kadrolarımıza şükranlarımı sunuyorum. 2017-2018 eğitim-öğretim yılı’nın Yozgat’ımızda ve tüm memleketimizde öğrencilerimize başarılar getirmesini temenni ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.