""

Vatandaşlar, Kent Park ve Spor Vadisine spor için gidiyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 07:19

Vatandaşlar, Kent Park ve Spor Vadisine spor için gidiyor

Yozgat’ta vatandaşların dinlenmek ve vakit geçirmek için yoğun ilgi gösterdiği Kent park ve Spor Vadisi, içerisindeki spor tesisleri ve spor aletleri ile de vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Yaşlısı, genci her yaş grubu burada dinlenerek ve spor yaparak vadinin keyfini çıkarıyor.

Vatandaşlar, Kent Park ve Spor  Vadisine spor için gidiyor
Son Güncelleme :

16 Eylül 2017 - 7:00

Yaz dönemi olması dolayısıyla özellikle mesai sonrası ve akşam saatlerinden itibaren parka gelen aileler gece geç saatlere kadar burada keyifli dakikalar geçiriyor. Meltem Arslan isimli vatandaş, Spor Vadisinin Yozgat’a kazandırılmasının Yozgat’ın imajını değiştirdiğini belirterek, sosyal anlamda büyük bir eksikliği Spor Vadisi sayesinde giderildiğini söyledi.
Yılmaz, “Birkaç gün öncede arkadaşım ve oğlumla Spor Vadisini gezdik. Akşam olması dolayısıyla burada bulunan sosyal tesislerden bizlerde faydalandık. Zaman zaman Spor aletlerini de kullanıyoruz. Bu güzel vadiyi ilimize kazandıran kısacası emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”dedi.
Alparslan Şahin’de Spor Vadisinde bulunan aletlerin herkesin ilgisini çektiğini belirterek,”Bizler devamlı arkadaşlarımızla her akşam gelerek buradaki spor aletlerinden faydalanıyoruz. Bazı aletler arızalı ve şerit bandajları yapıştırılmış kullanılmıyor. Öncelikle bu aletleri bizler kullanıyoruz ve spor yapmaya gelen herkesin burayı kendilerinin evinde olan eşyalardan biri gibi görerek kullanması gerekir. Aksi takdirde kötü kullanmak kamu malına zarar verme anlamına gelir buda yine bizlerin cebinden çıkar. Belediye yetkililerimizden buradaki aletlerin haftada bir kontrol etmesini istiyoruz. Çünkü arızalanan aletlerin belki bir somunu düşmüş olabilir fakat bunu arızalı şekilde kullanan vatandaşlar aletin daha fazla zarar görmesine sebep oluyor. Bu yüzden belediyemizin biran önce bu aletlerin bakımlarını yaptırmalarını istiyoruz. Yaklaşık 5-6 aydır bazı spor aletlerinde arıza var ve bakımı hala yapılmadı. “diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.