""

Verimlilik proje ödülleri başvuruları başladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 04:39

Verimlilik proje ödülleri başvuruları başladı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından sanayi ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde verimlilik artışının sağlanması, desteklenmesi ve teşvik etmek amacıyla yürütülmekte olan “Verimlilik Proje Ödülleri” 2018 yılı başvurularının başladığı belirtildi.

Verimlilik proje  ödülleri başvuruları başladı
Son Güncelleme :

02 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mualla Taşekesen yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ verimlilik artışlarını desteklemek ve bu alanda gerçekleştirilen projeleri teşvik etmek amacıyla yürütülmekte olan Verimlilik Proje Ödüllerinin 2018 yılı başvuruları başlamıştır. Bu kapsamda sanayi ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren mikro, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerimiz ile kamu kurumları, verimliliği artırmaya yönelik projeleri ile 9 Ocak 2018 tarihine kadar ödüllere başvuruda bulunabileceklerdir. Bununla birlikte, gönüllü bağımsız değerlendirici olarak süreçte yer almak için; kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör işletmeleri çalışanları, akademisyenler ve sivil toplum örgütü temsilcileri başvuruda bulunabileceklerdir. Başvuruları 9 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek olan ödül süreci hakkında ayrıntılı bilgilere ve başvuru formlarına Verimlilik Genel Müdürlüğünün http://vgm.sanayi.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.