""

YAVUZ: TELAŞLI VE PANiK OYNADIK « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:12

YAVUZ: TELAŞLI VE PANiK OYNADIK

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, Kadirli Demirspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

YAVUZ: TELAŞLI VE PANiK OYNADIK
Son Güncelleme :

17 Ocak 2018 - 7:00

Yavuz takımda hala eksiklikler olduğunu belirterek, “Takviye yapmamız gerek” dedi.
16 Şubat tarihine kadar transferin süresinin olduğunu hatırlatan Aydın Yavuz, “Yeni gelen oyuncular tedirgindi, bir telaş bir panik vardı. Kazanma adına olumlu işler yaptık. Kaçan goller var. Yeni katılan oyuncalarımızın hepsinin görmek istedik. Onların da büyük katkısı oldu. Zaman zaman kötü oynadık, zam an zaman olumlu işler yaptık. Beklenti içinde olduğumuz oyuncular sonuca gittik. Bir an önce toparlanmamız lazım. Daha iyi sonuçlar elde etmemiş lazım. Bu takımdan olacak. Ancak biraz sabır ve desteğe ihtiyaç var” diye konuştu.
Rakip takımların durumu ile ilgilenmediklerini ifade eden Aydın Yavuz, “Nevşehir ile Aksarayspor’un berabere kalması bizi biraz daha yukarıya yanaştırdı ama rakiplerin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Rakipleri takip edersek maça katılım az olur. Maçı bir gün geç oynamanın dezavantajını da yaşadık. Eksik görülen yerleri zaman zaman biz paylaşıyoruz. 16 Şubat’a kadar transfer sezonu devam ediyor. Takviye yapmamız lazım. Görüyoruz. Bu takım final oynayacak” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.